» noticias » i-weekend

mentor en el i-weekend de la UJI.

ByeByeMarks i Siette Global triomfen en el iWeekend UJI

Després de 72 hores i 60 persones al 100% de rendiment el iWeekend UJI hi ha arribat al seu objectiu: la creació de dos empreses. Els projectes desenvolupats durant el cap de setmana són Siette Global, idea original de Sonia Cándido, i ByeByeMarks, d'Álvaro Gijón i Daniel Valero, que veuran premiada la seua iniciativa amb un espai i assessorament gratuït durant el primer any en espaitec, el parc científic, tecnològic i empresarial de l’UJI.

Siette Global ofereix un servei integral per a xicotetes empreses que vullguen assessorament en matèria d'imatge. Millor comunicació o decoració són alguns dels serveis que proposen a més de materialitzar el canvi d'imatge en 7 dies, una vegada realitzada l'anàlisi detallada del client.

ByeByeMarks és una plataforma virtual que posa en contacte a empreses i alumnat pensant a millorar l'empleabilitat d'este últim des d'una perspectiva totalment diferent de la convencional, centrant-se en la iniciativa, creativitat i competències en general dels usuaris i usuàries en lloc del currículum habitual. Els clients podran promocionar els seus projectes i treballs i les empreses proposar reptes per a valorar la seua capacitat de treball.

Però no tot el cap de setmana ha sigut treball, també hi ha hagut temps per a parlar, reflexionar, fer contactes, divertir-se i un llarg etcètera. La sensació general dels participants és que l'experiència és molt positiva i recomanable perquè, a més d'aprendre de forma pràctica com crear una empresa s'ha mantingut un intercanvi d'idees constant que ha ajudat a tots i totes a pensar en el projecte que els portarà a convertir-se en emprenedors. 

Valoración:
0
0 votos
1 2 3 4 5